Pane rustico

Pane rustico

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 fette

Składniki

  • di chicchi di grano
    600 g
  • di acqua, fredda
    320 g
  • di lievito di birra fresco (30 g)
    ¾ di cubetto
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (30 g)
  • di latticello
    200 g
  • di farina per pane + q.b. per la lavorazione
    150 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di aceto balsamico
    1 cucchiaio
  • di malto in polvere (opcjonalnie)
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 70 kcal / 291 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...