Urządzenia i Akcesoria
Pane rustico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 fette
Składniki
-
600 g di chicchi di grano
-
320 g di acqua, fredda
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (30 g)¾ di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
-
200 g di latticello
-
150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
-
2 cucchiaini di sale
-
1 cucchiaio di aceto balsamico
-
1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Piadina romagnola
15 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Fette biscottate al farro
6 godz.
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane di frumento e farro
12 godz.
Panini Varoma®
2 godz. 15 min
Burro
40 min
Burro
40 min
Pane ai semi di lino
1 godz. 30 min
Pane paesano
3 godz.
Pane rustico
2 godz.