Urządzenia i Akcesoria
Pane alle olive
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
150 g di olive nere snocciolate
-
100 g di latte tiepido
-
1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo2 cucchiaini di zucchero
-
½ bustina di lievito di birra disidratato, (12-13 g)½ cubetto lievito di birra fresco (12-13 g)
-
200 g di acqua
-
500 g farina + q.b.
-
20 g di strutto20 g di olio di oliva
-
15 g di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.5 g
Kalorie
1627 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
66.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane paesano
3 Std.
Pane rustico
2 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Brezel
1 Std. 50 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pasta brisée
10 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min