Urządzenia i Akcesoria
Vier-Käse-Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Buttermilch230 g
-
Zucker1 TL
-
1 Pck. Trockenhefefrische Hefe15 g
-
Brotmehl400 g
-
Salz1 TL
Belag und Fertigstellung
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Fontinakäse50 g
-
Mozzarella abgetropft, in Stücken80 g
-
Gorgonzola in kleinen Würfeln80 g
-
Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
30 g
Kalorie
2431 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Feta-Grill-Pfännchen
25 Min
Ratatouille
40 Min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Brocéliande
10 Std.
Chäsfondue
20 Min
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Pizza "Tricolore"
1 Std. 45 Min
Spanische Tomatensauce
25 Min