Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 400 g Brotmehl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min.
Calzone
2 Std. 50 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Spanische Tomatensauce
25 min.
Pizza "Tricolore"
1h 45 min.
Gratin dauphinois
50 min.
Flammkuchen
1h 15 min.
Käsesauce
15 min
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Schoggigipfeli
3h 35 min