Urządzenia i Akcesoria
Pizza mit Äpfeln und Brie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefefrische Hefe20 g
-
400 g Manitoba-MehlPizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Salz1 geh. TL
Belag
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Mozzarella250 g
-
Brie in Scheiben (2 mm)200 g
-
Parmesan gerieben30 g
-
grüner Apfel Granny Smith300 g
-
weisser Pfeffer, gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
36 g
Kalorie
3498 kJ /
836 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Randen-Ricotta-Gnocchi
1 godz. 30 min
Erdbeertarte mit Milchschoggi
4 godz. 45 min
Orangenrolle
30 min
Vegi-Käse-Riegel
45 min
Kartoffelpizza
1 godz. 10 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 godz.
Zucchetti-Omelette
40 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45 min
Gemüse-Schnecken
1 godz. 20 min