
Urządzenia i Akcesoria
Pizza mit Äpfeln und Brie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe20 g
-
Pizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Salz1 geh. TL
Belag
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Mozzarella250 g
-
Brie in Scheiben (2 mm)200 g
-
Parmesan gerieben30 g
-
grüner Apfel Granny Smith300 g
-
weisser Pfeffer, gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
836 kcal /
3498 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
85 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria