乾燒排骨

乾燒排骨

4.6 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)
    600 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 醬油
    30 克
  • 細砂糖
    20 克
  • 多備些刷油用
    30 克
  • 太白粉
    1 大匙
  • 地瓜粉
    30 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 20 克
  • 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
    150 克
  • 綜合甜椒 切塊(約3公分)
    200 克
  • 切段(約3公分)
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 482.9 mg
Białko 33 g
Kalorie 2661.9 kJ / 636.9 kcal
Tłuszcz 33.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 175.9 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...