Urządzenia i Akcesoria
乾燒排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)600 克
-
紹興酒30 克
-
蛋黃1 顆
-
醬油30 克
-
細砂糖20 克
-
油 多備些刷油用30 克
-
太白粉1 大匙
-
地瓜粉30 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)200 克
-
水20 克
-
酒釀醬 (酒釀乾燒醬)150 克
-
綜合甜椒 切塊(約3公分)200 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
482.9 mg
Białko
33 g
Kalorie
2661.9 kJ /
636.9 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
175.9 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan