Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
- 1 gousse gousse d'ail
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 cervelas (400 g) pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 10 g de moutarde
- 30 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 25 g d'huile de colza
- 30 g de yogourt nature
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 53 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Rösti bernois
40 Min
Papet vaudois
55 Min
Ramequins au fromage
50 Min
Croissants au jambon
35 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Sauce à salade à la française
20 Min