Crostata al Vin cuit

Crostata al Vin cuit

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 fette

Składniki

Pasta frolla
  • di farina
    200 g
  • tuorlo d'uovo
    1
  • di burro morbido, a pezzi
    100 g
  • di acqua
    40 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
Ripieno
  • uova
    2
  • tuorlo d'uovo
    1
  • di Vin Cuit (Raisinée)
    200 g
    200 g di concentrato di pere
  • di panna molto densa (circa 48% di grassi)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 361 kcal / 1507 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...