
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia con acciughe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 pezzi
Składniki
Impasto
-
di olio di oliva + q.b. per ungere20 g
-
di acqua tiepida260 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco (20 g)½ cubetto
-
di farina500 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
Farcitura
-
farina per infarinare
-
di olio di oliva + q.b. per ungere10 g
-
spicchio di aglio1
-
di prezzemolo fresco le foglie lavate ed asciugate2 rametti
-
di origano, secco1 pizzico
-
di acciughe, intere, fresche100 - 150 g
-
pomodorini tagliati a metà5 - 6
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
624 kcal /
2611 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
101 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria