
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia croccante
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 pezzi
Składniki
Impasto
-
olio di oliva per ungere
-
di semola di grano duro200 g
-
di acqua tiepida350 g
-
di lievito fresco (⅓ di cubetto)15 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di sale2 cucchiaini
-
di farina per pane400 g
Farcitura
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di pomodori perino a fette (4 mm)400 g
-
spicchio di aglio a fettine1
-
di origano, secco1 cucchiaio
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
445 kcal /
1862 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
79 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria