Pane bigio in casseruola
TM6 TM5

Pane bigio in casseruola

5.0 (6 ocen)

Składniki

Impasto

  • 370 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
  • 50 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
  • 500 g di farina bigia
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 cucchiaini di zucchero

Lavorazione

  • 40 g di farina bigia

Cottura in forno

  • 1 cucchiaio di farina bigia

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1165 kJ / 276 kcal
Białko
9.9 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy