Pane bigio in casseruola

Pane bigio in casseruola

5.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
1 pezzo

Składniki

Impasto
  • di acqua
    370 g
  • di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di burro, non salato a pezzi (2 cm)
    50 g
  • di farina bigia
    500 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di zucchero
    2 cucchiaini
Lavorazione
  • di farina bigia
    40 g
Cottura in forno
  • di farina bigia
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 276 kcal / 1165 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...