Vol-au-vent con polpettine

Vol-au-vent con polpettine

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Ripieno
  • di cipolle halbiert
    80 g
  • di funghi champignon halbiert
    300 g
  • di burro
    25 g
  • di vino bianco, secco
    50 g
  • di amido di mais (maizena) nach Geschmack
    2 cucchiai
  • di panna intera, fredda
    200 g
  • di acqua
    50 g
  • di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
    1 cubetto
  • di polpette di salsiccia svizzera
    400 g
  • di sale nach Belieben
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe macinato nach Belieben
    1 pizzico
  • di paprica dolce nach Belieben
    ½ cucchiaino
Vol-au-vent
  • vol-au-vent
    8
  • di erba cipollina fresca (ca. 30 g), in feinen Ringen
    1 mazzetto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 785 kcal / 3278 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...