Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 salsiccia vodese
- 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 15 g di burro
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Białko
- 151 g
- Węglowodany
- 158 g
- Tłuszcz
- 345 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
French Dressing
15 min
Curry di gamberetti con topinambur
45min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Torta al malto d'orzo
55 min
Knöpfli
50 min
Gulasch di manzo
1 godz. 5 min
Stufato di manzo all’orientale con couscous
40min
Mini-amaretti
1h 30min
Pad thai con pollo
20min
Pollo alla stroganoff
50 min