Papet vaudois

Papet vaudois

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di patate, a pasta gialla densa geschält, in Stücken (2 cm)
    700 g
  • di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
    600 g
  • salsiccia vodese
    1
  • salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
    1
  • di cipolle halbiert
    80 g
  • di burro
    15 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 cucchiaio
  • di panna intera, fredda
    150 g
  • di vino bianco, secco
    100 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1
  • di pepe macinato
    ¼ di cucchiaino

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 4486 kcal / 18579 kJ
Białko 151 g
Tłuszcz 345 g
Węglowodany 158 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...