Urządzenia i Akcesoria
Knöpfli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
300 g di farina
-
3 uova
-
100 g di latte
-
50 g di acqua
-
2 cucchiaino di sale
-
2 litri di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14 g
Kalorie
1381 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse di tonno
5 min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Brak ocen
Brodo di verdure per fondue chinoise
45 min
Knöpfli all’aglio orsino
1 godz.
Insalata di barbabietola con rafano (TM5)
10 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
French Dressing
15 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Quiche di cipolle
1 godz. 15 min
Knöpfli
50 min
Rösti alla bernese
40 min
Polenta ticinese
45 min