Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Białko
- 19.32 g
- Węglowodany
- 1.28 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Pan rústico
2h
Baguette
3h 45 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Tartaletas de queso brie con salsa de chile y mermelada de frambuesas (Espesar) TM6
2h
Salsa Chorón (Espesar)
20 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
12h 45min
Salsa bearnesa
15min
Crema de champiñones
20 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Helado de vainilla
12hod.
Terrinas de foie trufado
74 godz.
Bechamel
15min