Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de granos de trigo
- 100 g de avellanas (con o sin piel)
- 5 - 6 g de levadura de panadería instantánea
- 100 g de harina integral de espelta
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de semillas de amapola
- 100 g de copos de avena
- 50 g de semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 336 g
- Tłuszcz
- 114 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 74.9 g
- Sód
- 4684 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan rústico de higos y aceitunas
2h 15 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Mezcla de especias para panes rústicos
5 min
Pan plano con verduras y hummus
1 Std. 15 Min
Pan de nueces
55 Min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16hod. 20min
Pan de trigo, centeno y maíz
3sa
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Pan payés con masa madre
16 Std.
Bizcocho de yogur (sin huevo)
50 menit