Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de granos de trigo
- 100 g de avellanas (con o sin piel)
- 5 - 6 g de levadura de panadería instantánea
- 100 g de harina integral de espelta
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de semillas de amapola
- 100 g de copos de avena
- 50 g de semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 336 g
- Tłuszcz
- 114 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 74.9 g
- Sód
- 4684 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Desayuno: Pan de zanahoria. Trufas de nuez y zanahoria. Batido de plátano y yogur
3h
Aceitunas marinadas a la naranja
1u.
Bizcocho de vainilla
1u.
Rosquillas italianas
55min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Concentrado de limón, jengibre, cúrcuma y miel
10min
Galletas linzer de chocolate y dulce de leche
2u.
Desayuno: Pan de espinacas y yogur. Batido de fresa y vasito de tarta de queso.
1u. 20min
Helado de plátano
8h 5min
Panecillos artesanos
1h 30 min
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1h 50min
Falsos churros con chocolate a la taza
1u.