Wersje kompatybilne
Bundt cake de chocolate y mantequilla de cacahuete
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bundt cake
- espray antiadherente para engrasar
- 200 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 180 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 10 g de vainilla líquida
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 200 g de crème fraîche
Cobertura de mantequilla de cacahuete
- 120 g de mantequilla de cacahuete
- 130 g de leche condensada
- 30 g de agua
- 10 g de vainilla líquida
- 2 - 3 cucharadas de cacahuetes tostados sin sal, troceados
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.8 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 127.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso y frutos rojos
5h
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Pastel dulce de maíz
1 godz. 30 min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13u. 30min
Helado de frutos secos con crumble de cítricos y flores
17h 15 min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2h 30min
Tarritos multicolor
10min
El brioche de Paco Torreblanca
9 Std.
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1h
Tarta de arándanos
40 min
Cheesecake de mango
5h 20min
Pan dulce
3h