Urządzenia i Akcesoria
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zimmerwarm400 g
-
Eier (Kl. M), gekühlt5
-
Rucola (75 g)1 Bund
-
Pflanzenöl200 g
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft1 - 2 TL
-
Salz½ TL
-
3 Prisen Cayenne-PfefferPiment d'Espelette3 Prisen
-
Thunfisch, in Öl2 Dosen
-
Bottarga (siehe Tipp)10 - 15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
3523 kJ /
841 kcal
Tłuszcz
80 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ei im Körbchen
55 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 godz. 15 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Rotkohlsalat mit Kokos-Chips
20 min
Zwiebelsuppe
45 min
Parmesan-Omelette
40 min
Kräuter-Mayonnaise
10 min
Spargel-Omelette
50 min
Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt
25 min
Lachsbuletten
40 min
Kartoffelpüree, italienisch
45 min