Urządzenia i Akcesoria
Scharfes Rindfleischpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
Peperoni, rot entkernt, in Stücken150 g
-
Knoblauch30 g
-
Ingwer, frisch10 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken2
-
neutrales Öl100 g
-
Rinderhackfleisch500 g
-
Sojabohnenpaste500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 5 Schraubgläser
Białko
116 g
Kalorie
16349 kJ /
3903 kcal
Tłuszcz
178 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
454 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in China
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
Apfelmarinade
10 min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Partywürstchen
1 godz. 10 min
Lammbratwurst
3 godz. 30 min
Dayglow Wet Rub
10 min
Hack-Kürbis-Auflauf
1 godz. 20 min
Mojo Amarillo
45 min
Rote Thai-Curry-Paste
15 min
Scharfe Aioli
10 min
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40 min