Urządzenia i Akcesoria
Scharfes Rindfleischpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
Peperoni, rot entkernt, in Stücken150 g
-
Knoblauch30 g
-
Ingwer, frisch10 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken2
-
neutrales Öl100 g
-
Rinderhackfleisch500 g
-
Sojabohnenpaste500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 5 Schraubgläser
Białko
116 g
Kalorie
16349 kJ /
3903 kcal
Tłuszcz
178 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
454 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in China
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Steaksauce
25 Min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 Std. 10 Min
Frischkäsepralinen mit Beef Jerky und Peperoni
20 Min
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1 Std.
Hackfleisch
35 Min
Chili-Cheese-Bällchen
40 Min
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50 Min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Hähnchen-Salat
30 Min
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Leberkäse Pizza Style
2 Std. 40 Min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min