Urządzenia i Akcesoria
Scharfes Rindfleischpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
Peperoni, rot entkernt, in Stücken150 g
-
Knoblauch30 g
-
Ingwer, frisch10 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken2
-
neutrales Öl100 g
-
Rinderhackfleisch500 g
-
Sojabohnenpaste500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 5 Schraubgläser
Białko
116 g
Kalorie
16349 kJ /
3903 kcal
Tłuszcz
178 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
454 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in China
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 godz. 40 min
Bloody Mary
10 min
Mexikaner
5 min
Whiskey-Marinade für Fleisch
10 min
Chili-Cheese-Bällchen
40 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Barbecue-Sauce
2 godz.
Scharfe Aioli
10 min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 godz. 10 min
Schweinebauch mit Kimchi
35 min