Scharfes Rindfleischpesto

Scharfes Rindfleischpesto

3.9 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
5 Schraubgläser

Składniki

  • Peperoni, rot entkernt, in Stücken
    150 g
  • Knoblauch
    30 g
  • Ingwer, frisch
    10 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    2
  • neutrales Öl
    100 g
  • Rinderhackfleisch
    500 g
  • Sojabohnenpaste
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 5 Schraubgläser

Białko 116 g
Kalorie 16349 kJ / 3903 kcal
Tłuszcz 178 g
Błonnik 6.8 g
Węglowodany 454 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...