Urządzenia i Akcesoria
Gougères
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère Käse in Stücken120 g
-
Wasser200 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Butter in Stücken60 g
-
Dinkelmehl Type 630120 g
-
Eier (Kl. M)3
-
Backpulver¼ TL
-
Mandeln gebrannt60 g
-
Apfelessig50 g
-
Aprikosenmarmelade25 g
-
Olivenöl40 g
-
Feldsalat geputzt120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
3436 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Würzige Kürbissuppe
1 godz.
Sauce Béarnaise
40 min
Risotto milanese
35 min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6 godz. 30 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Tarte Tatin
1 godz. 15 min
Safran-Aioli
40 min
Oliven-Paté
5 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min