Urządzenia i Akcesoria
Queso Parmesano vegano
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
30 porciones
Składniki
-
100 g de nuez de la india
-
15 g de levadura nutricional
-
2 cdas de semillas de girasol
-
½ cdita de sal fina
-
¼ cdita de ajo en polvo (opcjonalnie)
-
¼ cdita de cebolla en polvo (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
1 g
Kalorie
117 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
88 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
QUESOS VEGANOS
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chiles rellenos de soya
45 min
Fugaz vegano sin gluten
1 godz.
Queso suizo vegano
4 godz.
Bolitas de quinoa
1 godz.
Queso Panela vegano
10 min
Crema Ácida vegana
10 min
Queso Cheddar vegano
12 godz. 15 min
Queso Provolone vegano
2 godz. 15 min
Queso Ricotta vegano
5 min
Hamburguesas de mijo
55 min
Falafel de zanahoria
30 min
Hamburguesas de tofu y torta de verduras
1 godz. 30 min