Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 450 g de harina de trigo
- 10 g de levadura seca instantánea
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de yogur natural
- 260 g de agua, tibia
- 1 pizca sal marina
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno
- 200 g de acelgas
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cditas paprika, dulce
- 120 g de queso feta, desmoronado
Armado
- harina de trigo, para espolvorear
- aceite de oliva, para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fetuccine con hongos
1óra
Ensalada para quiche
7min
Empanada griega de espinacas (spanakopita)
1h 20min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 min
Gozleme
1h 20min
Pizza genovesa de cebolla
1óra
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 min
Calzone de verduras
40 min
Scones de especias
30min
Blinis
1h 30 min
Pan de queso feta y aceitunas
1h 20min
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
2óra