Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 450 g de harina de trigo
- 10 g de levadura seca instantánea
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de yogur natural
- 260 g de agua, tibia
- 1 pizca sal marina
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno
- 200 g de acelgas
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cditas paprika, dulce
- 120 g de queso feta, desmoronado
Armado
- harina de trigo, para espolvorear
- aceite de oliva, para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1h
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Choux y eclairs
1hod. 30min
Falafel
55min
Galette de calabacín y tomate
1hod. 30min
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
2h
Risotto de granada, queso azul y brandy
45min
Brioche relleno de cerdo, acelgas, hinojo y queso
5 godz.
Croquetas de moros con cristianos
45min
Tahini
25min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14sa
Falafel de chícharo
30min