Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 210 g de agua
- 1 ½ cditas de levadura seca instantánea
- 10 g de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de yogur natural sin azúcar
- ¾ cdita de sal
- 340 g de harina de trigo
Relleno
- 200 g de espinaca baby fresca, sin tallos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 40 g de aceite
- 170 g de queso feta, en trozos
- ½ cdita de hojuelas de chile seco
- harina de trigo, para trabajar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 587 kJ / 140 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 233 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo al limón y parmesano con cintas de calabacita
30 min
Pasta fresca integral
25min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Muslitos de pollo tropical con tostadas hawaianas (estilo Huli Huli)
3 Std. 40 Min
Estofado picoso de berenjena
30 min
Kasha Varnishkas
1h 10min
Gozleme
1 Std. 15 Min
Coliflor asada con puré de alubias
25min
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
2h
Tacos de lechuga
1h
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min