Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- ¼ cdita de azúcar
- 170 g de agua
- 250 g de harina de trigo
- aceite de oliva extra virgen, for greasing
- sal marina, to taste
- 250 g queso Havarti, en trozos
- 150 g de queso feta, desmoronado
- 50 g de espinaca baby fresca
- 2 huevos medianos
- pimienta negra molida, al gusto
- 50 g de mantequilla sin sal, derretida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2616 kJ / 697 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plato de mariscos con pulpo, carpaccio de pez espada y salmón ahumado
3 Std. 15 Min
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2hod.
Tzimes de zanahoria
40min
Kugel de papa
1h
Baguette de chocolate
1h 30min
Crujiente de avellanas
4hod.
Donas de sushi
2hod.
Brigadeiros
2hod.
Pan de sidra preñao
1hod. 10min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10 min
Bao buns con gambones crujientes
1h
Cochinita pibil
3h 50min