Urządzenia i Akcesoria
Pan de maíz (Broa)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
600 g
Składniki
Masa madre
-
100 g de agua
-
1 ½ cdita de levadura seca instantánea, (6 g)15 g de levadura prensada fresca
-
50 g de harina
-
1 cdita de azúcar
Broa
-
300 g de agua
-
250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
-
30 g de aceite de oliva
-
1 ½ cdita de sal
-
100 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
963 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pan de centeno con masa agria
154 godz.
Gelée de mango
15 min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan de soda
35 min
Pan de barra
29 godz.
Bloque helado de chocolate y café con higos
28 godz. 15 min
Pan rústico
2 godz.
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2 godz. 20 min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4 godz.
Pan de brioche
5 godz.