Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
lub 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 963 kJ / 230 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Pan multicereales
24h
Pan blanco
1hod. 40min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1小时
Pan rápido
1小时 35 分钟
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan de soda
35min
Pan con levadura química
30min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan integral con linaza
29 godz.