
Urządzenia i Akcesoria
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Blattpetersilie ohne Stiele1 Bund
-
Kürbisfleisch in Stücken200 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Eier4
-
Buttermilch350 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr½ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Mehl250 g
-
Backpulver½ TL
-
Kürbiskerne30 g
-
Quark, 40% Fett200 g
-
Saure Sahne200 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
516 kcal /
2158 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Kürbis!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy