Gnocco al forno con i ciccioli

Gnocco al forno con i ciccioli

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 porzioni

Składniki

  • 80 g di pancetta di maiale
    80 g di lardo
  • 320 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 600 g di farina tipo 00
  • 20 g di olio extravergine di oliva
    20 g di strutto
  • 2 cucchiaini colmi di sale
  • 100 g di ciccioli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 303.2 kcal / 1268 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 46.1 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...