Urządzenia i Akcesoria
Svařák z cideru
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
750 gramů cideru
-
5 hřebíčků
-
30 gramů sušených jablek kroužky
-
1 vanilkový lusk rozkrojený podélně
-
1 badyán
-
2 kusy nového koření
-
1 svitek skořice
-
3 kusy kardamomových lusků
-
pomerančová kůra, strouhaná z 1 pomeranče, chemicky neošetřeného, bez bílé části
-
90 gramů pomerančového džusu čerstvě vymačkaného
-
20 gramů třtinového cukru
-
jablko (jakékoliv odrůdy) na plátky, na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
0.3 g
Kalorie
569 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Horké nápoje
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rybí míčky
35 Min
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4 Std.
Tres leches (třímlékový dort)
2 Std.
Fialková limonáda
5 Min
Želatina
10 Min
Červená thajská kari pasta
15 Min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 Min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5 Min
Green Emotion (Zelené emoce)
15 Min
Liptovská pomazánka
5 Min
Svařené víno s pomerančem, badyánem a skořicí
40 Min
Svařené víno
10 Min