Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů cukru
- 1 čajová lžička vanilkového cukru
- 1 ½ čajové lžičky mleté skořice
- 4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
- voda, na ponoření sáčků
- 850 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - mandlové vločky, orestované
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Indický sýr panýr (Paneer)
4h 5 min
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 Std. 30 Min
Glazovaná karotka s medem
1 Std. 20 Min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Sladké rizoto s meruňkami
35 min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min