Urządzenia i Akcesoria
Levandulová zmrzlina
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 50 min
8 porcí
Składniki
Levandulový cukr
-
200 gramů cukru
-
3 čajové lžičky květů levandule
Levandulová zmrzlina
-
½ vanilkového lusku
-
600 gramů mléka 3,2% tuku
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
140 gramů medu
-
6 žloutků
-
2 polévkové lžíce nastrouhané citrónové kůry nejlépe bio, bez bílé části
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
7.2 g
Kalorie
1886.9 kJ /
450.7 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Z louky na stůl
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Cuketové pesto
20 min
Vanilkový cukr
72 godz.
Stracciatella zmrzlina
10 godz. 25 min
Kokosová zmrzlina
10 godz. 20 min
Pistáciová zmrzlina bez vajec
10 godz. 20 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Dýňový cheesecake se skořicí
1 godz. 30 min
Nugátový likér
50 min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1 godz.
Horký Aperol®
25 min
Mandlový likér s bílou čokoládou
20 min
Likér z lesních plodů
25 min