Urządzenia i Akcesoria
Holländische Kirschtorte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 Stücke
Składniki
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (à 275 g)2 Pck.
-
Schattenmorellen groß, (Abtropfgew. 350 g)1 Glas
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Puderzucker100 g
-
Hagelzucker zum Bestreuen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zucker60 g
-
Sahnesteif2 Pck.
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
4 g
Kalorie
1721 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Echt smakelijk
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schoko-Weihnachtstorte
17 godz.
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 godz.
Donauwellen
2 godz. 40 min
Marzipan-Mohn-Torte
5 godz.
Vanille-Karamell-Poke-Cake
2 godz.
Charlotte Russe
3 godz.
Bombardino-Kuchen
4 godz. 30 min
Omas Streuselkuchen vom Blech
3 godz.
Guirlache Nougat
1 godz. 30 min
Oster-Biskuitrolle
9 godz. 30 min
Puddingbrezeln
3 godz.
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 godz.