Holländische Kirschtorte

Holländische Kirschtorte

4.4 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 Stücke

Składniki

  • Blätterteig aus dem Kühlregal (à 275 g)
    2 Pck.
  • Schattenmorellen groß, (Abtropfgew. 350 g)
    1 Glas
  • Vanillepuddingpulver
    1 Pck.
  • Puderzucker
    100 g
  • Hagelzucker zum Bestreuen
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Zucker
    60 g
  • Sahnesteif
    2 Pck.

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 4 g
Kalorie 1721 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...