Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Feigen, getrocknet (ca. 40 g)
-
80
g Gruyère Käse, in Stücken
lub 80 g Bergkäse, in Stücken - 400 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 35 g Rapsöl
- 100 g Sonnenweizen
- 70 g Roastbeef, in Scheiben
- 1 Salatherz, klein
- 1 Möhre (ca. 60 g), in Stücken
- 100 g Apfelsaft
- 50 g Joghurt, 1,5% Fett
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf, mittelscharf
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 55.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45min
Fitness-Salat
5 Min
Perlgraupenrisotto
1 Std.
Oeuf Cocotte
30 Min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 min
Bunter Schichtsalat
1 Std.
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 Std. 15 Min
Quinoasalat mit Himbeeren und Walnüssen
1 Std. 15 Min
Thunfisch-Nudel-Salat mit geröstetem Kürbis
45min
Gurken-Apfel-Salat
20min
All-In-Salat
10min
Milchreis mit Erdbeeren
50min