Massa com bacon, ervilhas e manjericão

Massa com bacon, ervilhas e manjericão

4.3 41 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • queijo emmental
    150 g
  • queijo cheddar
    100 g
  • água
    1500 g
  • azeite
    35 g
  • sal
    2 c. chá de
  • massa tipo penne
    400 g
  • bacon em fatias s/ o courato
    80 g
  • alho-francês cortado às rodelas
    150 g
  • ervilhas descongeladas
    100 g
  • folhas de manjericão
    6

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 546.4 kcal / 2286 kJ
Białko 22.4 g
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 57.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 1008.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...