
Urządzenia i Akcesoria
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
queijo emmental150 g
-
queijo cheddar100 g
-
água1500 g
-
azeite35 g
-
sal2 c. chá de
-
massa tipo penne400 g
-
bacon em fatias s/ o courato80 g
-
alho-francês cortado às rodelas150 g
-
ervilhas descongeladas100 g
-
folhas de manjericão6
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
546.4 kcal /
2286 kJ
Białko
22.4 g
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
57.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
1008.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PASTAS E RISOTOS
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia