Urządzenia i Akcesoria
Caviar de cogumelos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
350 g
Składniki
-
chalota50 g
-
alho1 dente de
-
manteiga30 g
-
cogumelos laminados300 g
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
vinho do Porto10 g
-
pinhões torrados30 g
-
natas20 g
-
sal½ c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
342.5 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
750.1 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comer, beber e amar
7 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Patê de alheira
20 min
Paté de requeijão com nozes
5 min
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45 min
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50 min
Scones de cebola e tomilho
30 min
Cogumelos recheados
35 min
Cocotes
40 min
Tártaro quente de cogumelos
35 min
Tártaro de salmão
1 godz. 30 min
Piza vegetariana
1 godz. 45 min
Patê de azeitonas e amêndoas
5 min
Cogumelos salteados
20 min