Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
TM5 TM6

Biscotti salati ai funghi e semi di canapa

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 5 g di funghi porcini secchi a pezzi
  • 50 g di riso
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 150 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 100 g di burro a pezzi
  • 1 uovo grande (circa 75 g)
  • 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio (3 g)
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di semi di canapa

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
217 kJ / 52 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy