
Urządzenia i Akcesoria
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
800 g
Składniki
-
140 g białek
-
230 g cukru
-
1 szczypta soli
-
450 g masła bardzo zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
-
barwnik spożywczy (opcjonalnie) dowolnego koloru, kilka kropli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
525.2 kcal /
2197.4 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
45.7 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
28.9 g
Sód
54 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZOWE DESERY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 Min
Różowy tort z kremem malinowym
48 Std.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 Std. 10 Min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 Std. 25 Min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 Min
Krem michałkowy biały
6 Std. 20 Min
Tort walentynkowy
7 Std. 20 Min
Tort
3 Std. 10 Min
Masa maślana
5 Min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 Std. 55 Min
Tsunami cake (tort czekoladowy ze spływającą polewą)
6 Std. 50 Min
Żelka truskawkowa do tortów
3 Std. 45 Min