Pechugas rellenas con salsa de almendras

Pechugas rellenas con salsa de almendras

4.5 34 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porciones

Składniki

Pechugas rellenas
  • 100 g de queso manchego en trozos
  • 50 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 130 g de pimiento rojo, en conserva escurrido
  • 1 ramita de albahaca sólo las hojas
  • 1 cucharadita sal y pimienta, al gusto
  • 4 pechugas de pollo, deshuesadas y sin piel
Salsa de almendras
  • 100 g de almendras
  • 50 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 300 g de pimiento rojo fresco, desvenado y en trozos
  • 200 g de jitomate
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0 mg
Białko 27 g
Kalorie 1285 kJ / 306 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...