Biscotti al vin brûlé

Biscotti al vin brûlé

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
40 pezzi

Składniki

Gelatina
  • di vino rosso
    150 g
  • di zucchero
    100 g
  • di pectina liquida per confetture 2:1 (per 500 g di frutta)
    ½ bustina
  • di cannella in polvere
    ¼ di cucchiaino
  • chiodo di garofano
    1
  • di cardamomo solo i semi estratti
    1 baccello
Biscotti
  • di zucchero
    150 g
  • di farina
    350 g
  • di burro morbido, a pezzi
    250 g
  • di zucchero vanigliato
    2 cucchiaini
  • di sale
    1 pizzico
  • albume di uovo
    1

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 109 kcal / 454 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...