Urządzenia i Akcesoria
Pane ticinese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 porzioni
Składniki
-
500 g di farina
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
300 g di acqua tiepida
-
25 g di olio di colza
-
1 cucchiaio di acqua
-
1 uovo sbattuto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Pane per toast
3 godz.
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Panini Pita
2 godz.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Polenta ticinese
45 min