Pane ticinese

Pane ticinese

4.8 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 porzioni

Składniki

  • di farina
    500 g
  • di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
    ½ cubetto
    1 bustina di lievito secco, (7 g)
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di acqua tiepida
    300 g
  • di olio di colza
    25 g
  • di acqua
    1 cucchiaio
  • uovo sbattuto
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 206 kcal / 861 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...