Pane ticinese

Pane ticinese

4.8 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 porzioni

Składniki

  • 500 g di farina
  • ½ cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
    1 bustina di lievito secco, (7 g)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di acqua tiepida
  • 25 g di olio di colza
  • 1 cucchiaio di acqua
  • 1 uovo sbattuto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 206 kcal / 861 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...