Urządzenia i Akcesoria
Pane ticinese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 porzioni
Składniki
-
500 g di farina
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
300 g di acqua tiepida
-
25 g di olio di colza
-
1 cucchiaio di acqua
-
1 uovo sbattuto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Biscotti milanesi
3 godz.
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Riso casimiro
45 min
Spezzatino alla zurighese
50 min