Urządzenia i Akcesoria
Kimchi butter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
230 g
Składniki
-
butter (see Tips)150 g
-
sea salt2 pinches
-
kimchi to taste (see Tips)50 - 70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 230 g
Sód
414.5 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Tłuszcz
121.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
77.1 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wasabi mayonnaise
10 min
Italian sausages
40 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3 godz. 35 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
Rava payasam
50 min
Madras curry powder
15 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min
Limoncello
192 godz. 30 min