Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion cut into rings (1 cm)100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water550 g
-
alcoholic apple cider200 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces800 g
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
ground black pepper to taste
-
burger buns6
-
iceberg lettuce leaves12
-
tomato ketchup to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1424.5 mg
Białko
39.4 g
Kalorie
2071.4 kJ /
493.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Pulled pork burgers
4 godz. 20 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Hoisin pork bowl
45 min
Wonton soup (pork)
45 min
Beef fajitas
30 min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 min
Beef tacos
25 min