![2 ingredient dough 2 ingredient dough](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10cbf13bc53089d9fa620497bef85e7e/Derivates/c444dbc127c268aacc3178f8e3ccaa2feaa0b40f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g self-raising flour (see Tips), plus extra to dust
- 250 g Greek yoghurt (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1338.4 kJ / 319.9 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 55.7 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 924 mg
Alternatywne przepisy
Chinese-style chicken
25min
French onion dip
45 分钟
Creamy vegetable rice
25min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1hod. 40min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1hod. 40min
Barbecued pork ribs
Brak ocen
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Poached eggs using blade cover
30min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Freeform basic bread
1hod. 35min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min