Urządzenia i Akcesoria
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1120.2 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1752.5 kJ /
417.3 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Edna's lemon curd teacake
40 min
Naan bread
2 godz. 40 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min