Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fruits rouges frais variés
- 2 c. à soupe de miel
- 40 g de sucre en poudre
- ¼ de gousse de vanille
- 300 g de crème liquide entière
- 100 g de mascarpone
- 3 - 5 meringues (petites), en brisures
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1969 kJ / 471 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 34 g
Alternatywne przepisy
Trifle aux fraises
15 Min
Pavlova aux figues
4h
Soupe froide au cresson et tartines de tapenade
1h
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Vittello tonnato
4h 20min
Riz au lait, poires pochées et sauce chocolat
1 godz. 20 min
Curd à la framboise
15 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Pavlova aux fruits rouges
4h