Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fruits rouges frais variés
- 2 c. à soupe de miel
- 40 g de sucre en poudre
- ¼ de gousse de vanille
- 300 g de crème liquide entière
- 100 g de mascarpone
- 3 - 5 meringues (petites), en brisures
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1969 kJ / 471 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 34 g
Alternatywne przepisy
Fromage frais à la coriandre, sauce au curry
30min
Pisco sour
10min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 godz. 50 min
Pavlova aux figues
4h
Pavlova en verrine
14h 30 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15 Min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Minipavlovas
3h 45min
Ceviche de dorade
10min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.