Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Ripple Ice Cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
vanilla bean pods (pods and seeds scraped - see Tip)2
-
white sugar455 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
full cream milk600 g
-
egg yolks8
-
frozen raspberries500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
49.2 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1697.5 kJ /
405.7 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Chinese egg noodles
1 godz.
Curried sausages
40 min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Croquembouche
Brak ocen
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Macaroni carbonara
30 min
Best lemon drizzle cake
35 min