Urządzenia i Akcesoria
Torta di rose salato (savoury "roses")
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
14 portions
Składniki
Dough
-
milk100 g
-
water130 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting300 g
-
wholemeal plain flour140 g
-
salt1 tsp
-
flaxseeds (linseeds)30 g
-
poppy seeds30 g
-
egg1
Broccoli filling
-
broccoli cut into pieces180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
smoked ham diced170 g
-
cream cheese120 g
-
Swiss cheese cut into pieces (see Tips)120 g
-
salt to taste¼ tsp
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.6 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1148.9 kJ /
273.5 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced nut clusters
35 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Falafel crackers
40 min
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Flaky filo fingers
1 godz. 30 min