Urządzenia i Akcesoria
French Herb Cream Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz.
900 g
Składniki
-
double cream200 g
-
garlic clove1
-
dried herbes de Provence (see tip)2 - 3 tsp
-
sour cream, 20 % fat200 g
-
mascarpone cheese500 g
-
salt1 heaped tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
baguettes for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
5140.9 mg
Białko
38.5 g
Kalorie
11721.8 kJ /
2801.6 kcal
Tłuszcz
284.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
165.6 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Chocolate
10 min
Boiled Long Pasta
20 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Shirley Temple
5 min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Orange Zest Infusion
25 min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 min
Bacon and Herb Gravy
1 godz. 15 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min