Urządzenia i Akcesoria
French Herb Cream Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz.
900 g
Składniki
-
double cream200 g
-
garlic clove1
-
dried herbes de Provence (see tip)2 - 3 tsp
-
sour cream, 20 % fat200 g
-
mascarpone cheese500 g
-
salt1 heaped tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
baguettes for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
5140.9 mg
Białko
38.5 g
Kalorie
11721.8 kJ /
2801.6 kcal
Tłuszcz
284.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
165.6 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Strawberry White Chocolate Cheesecake
6 godz. 30 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Moroccan-spiced Butter
1 godz. 30 min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 godz. 20 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Peach Juice
2 godz. 10 min
Easter Carrot Cheese Dip
15 min
Herbal Tea and Biscotti
55 min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min