Urządzenia i Akcesoria
French Herb Cream Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz.
900 g
Składniki
-
double cream200 g
-
garlic clove1
-
dried herbes de Provence (see tip)2 - 3 tsp
-
sour cream, 20 % fat200 g
-
mascarpone cheese500 g
-
salt1 heaped tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
baguettes for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
5140.9 mg
Białko
38.5 g
Kalorie
11721.8 kJ /
2801.6 kcal
Tłuszcz
284.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
165.6 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 min
Hot Crab Dip
35 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Seafood Marinade
5 min
Orange Dyed Eggs
55 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Evaporated Milk
2 godz. 5 min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 godz. 50 min
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20 min