Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de leche
- 4 yemas de huevo
- 50 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3709 kJ / 885 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 221 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bechamel
15 Min
Curd de limón TM6
20 Min
Salsa Bechamel TM6
15 Min
Merengue suizo
15 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 Min
Masa sablé
10 Min
Merengue suizo
10 Min
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 Min
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min
Merengue
15 Min