Simple gluten free herb gravy

Simple gluten free herb gravy

3.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • unsalted butter
    40 g
  • white rice flour (see Tips)
    1 tbsp
  • sorghum flour
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)
    1 tsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh herbs finely chopped (see Tips)
    2 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 99.8 kcal / 419 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 5.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 288.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...