Urządzenia i Akcesoria
Simple gluten free herb gravy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter40 g
-
white rice flour (see Tips)1 tbsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh herbs finely chopped (see Tips)2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
288.7 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
419 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Chicken velouté meal
40 min
Poached eggs
25 min
Vegetable stock paste
30 min
Baking powder
5 min
Apple sauce
20 min
Wholegrain scones
30 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 godz. 45 min