Urządzenia i Akcesoria
Detox-Salat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen
Składniki
-
Mandeln, gehobelt2 EL
-
Brokkoli in Stücken200 g
-
Rotkohl in Stücken150 g
-
rote Paprika (ca. 100 g), in Stücken1
-
Joghurt, 0,1% Fett50 g
-
natives Olivenöl10 g
-
Zitronensaft10 g
-
1 TL XylitErythrit1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Avocado in Würfeln (1 cm)1
-
Chiasamen½ EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1542 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kichererbsensalat
15 min
Bunter Quinoasalat
50 min
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1 godz. 10 min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Pesto-Gemüse-Salat
20 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min