Urządzenia i Akcesoria
Smoked Indian-spiced quail
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.1 mg
Białko
70.2 g
Kalorie
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Tłuszcz
64.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled seafood charcuterie board
1 godz. 20 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min