Smoked Indian-spiced quail
TM6 TM5 TM31

Smoked Indian-spiced quail

4.3 (3 oceny)

Składniki

Spiced quail

  • 1 cinnamon quill
  • 2 tsp coriander seeds
  • 2 tsp cumin seeds
  • 2 tsp fennel seeds
  • 4 cardamom pods
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 8 quails, legs trussed (see Tips)
  • 40 g ghee, softened

Onion and cashew topping

  • 30 g ghee
  • ½ red onion, cut into thin slices
  • 50 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 50 g raw cashews
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3709.6 kJ / 883.3 kcal
Białko
70.2 g
Węglowodany
6.6 g
Tłuszcz
64.3 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Błonnik
3.4 g
Sód
401.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy