Urządzenia i Akcesoria
Smoked Indian-spiced quail
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.1 mg
Białko
70.2 g
Kalorie
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Tłuszcz
64.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Pasta with tuna
30min
Mashed potatoes
40min
Boiled eggs
20min
Ginger butter
10min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Chicken with capsicum
45min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Prune and orange stuffing
10min
Steamed ginger puddings
40min